Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Ще съобщя една добра новина за колегите от БСП.

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЩе съобщя една добра новина за колегите от БСП.
Коментари Харесай

Тома Биков: Вотът няма да мине и това е добра новина за БСП, тъй като е най-малко готова за избори

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

" Ще оповестя една добра вест за сътрудниците от Българска социалистическа партия. Този избор ще бъде отритнат. Това е добра вест за вас, прреди всичко, защото в този парламент вие сте минимум подготвени за избори сега ". Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Вие имате първо да си свършите вътрешно партийната работа, да разберете кои сте, къде се намирате и къде желаете да отидете и по-късно да кажете на българските жители на къде би трябвало да тръгнат и те. Защото в случай че тръгнат с вас евентуално ще тръгнат най-малко в пет направления. А това не е добре да никого. Какво ще се случи в случай че през днешния ден приемем вашето предложение държавното управление на подаде оставка. Отиваме на длъжностен кабинет без парламент, без ясна стратегия от страна на президента, който към този момент две години и половина разполага със стратегически съвет, само че не са написали и една страница по тази причина какво считат да вършат, в случай че инцидентно дойдат на власт. Президентът към този момент е страна по въпроса. Това не е институция която може да бъде посредник за разрешаване на една възможна политическа рецесия. Президентът и вие желаете да предизвикате политическа рецесия без да знаете по какъв начин ще я решите след това. Никакви гаранции, че може да се реализира разговор ", сподели той.

" По отношение на корупцията - доста ми е забавно за какво вие не отидете при протестиращите да забележим вас по какъв начин ще ви посрещнат. Къде сте? Излезте, ето ги извън са. Отидете там при тях, развейте аленото знаме да забележим какво ще стане. Моделът е на представителна народна власт. Там се върви на избори, хората споделят кой желае да ги ръководи. Миналата година ходихме два пъти на избори - на европейски и локални. Ние спечелихме 140 общини, а вие доста по-малко. Как желаете да управлявате като нямате болшинство. Правили сте го един път и беше без триумф, като втора политическа мощ. Отечественият фронт е относително сполучлива формула в случай че зад вас стоят щитовете на някоя войска. Но в демократични условия отечественият фронт няма да бъде сполучлив и съм сигурен, че хората, които не желаят вие да ги поведете в най-различни направления, ще си кажат мнението на постоянните парламентарни избори през април ", съобщи още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР